KOCAELİ / DİLOVASI - Tavşancıl Marshall Boya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Buket UYAR - Okul Müdürü

1981 yılında Ankara´da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara´da tamanladı.1998-2002 yılları arasında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Model Öğretmenliği bölümünde eğitimine devam etti.2005 yılında Makine Ressamlığı Öğretmeni olarak Batman Mesleki Eğitim Merkezi  ve Batman Endüstri Meslek Lisesinde görev yaptı.

2011 yılında Kocaeli Kartepe Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atandı. Aynı yıl Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 2017-2020 yılları arasında  Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı görevi yaptı. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda Okul Müdürü olarak görevine başladı.