KOCAELİ / DİLOVASI - Tavşancıl Marshall Boya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TARİHÇE

Tavşancıl Marshall Ticaret Meslek Lisesi2000-2001 Eğitim Öğretim Yılında kurulmuş, mevcut binası Marshall Boya tarafından yaptırılılan okul, ilk olarak Çok Programlı Lise Olarak faaliyete geçse de, 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılında Ticaret Lisesine dönüştürülmüştür. 18/06/2014 tarihli Bakanlık Oluru ile Okulumuzun ismi Tavşancıl Marshall Boya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir. Okulun bulunduğu Tavşancıl Mahallesi (eski Tavşancıl Beldesi) konum itibari ile Dilovasının olumsuz hava koşullarından uzak küçük bir sahil kasabasını görünümündedir. Şehrin karmaşasından uzak, modern ve dinamik yapısı ile Tavşancıl Marshall Boya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bölgenin en nezih eğitim kurumlarındandır.

Yayın: 28.06.2013 - Güncelleme: 05.11.2019 13:02 - Görüntülenme: 2176