KOCAELİ / DİLOVASI - Tavşancıl Marshall Boya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öğrencileirmizin yaptığı programla kutlandı. Programda emeği geçem öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor İlçede yapılan kompozisyon yarışmasında 3. olan öğrencimiz Tutku İLLİK'i tebrik ediyoruz.

Şbt

Vergi Haftası kapsamında okulumuz Girişimcilik Kulübünce planlanan “Vergi Bilinci” konulu konferans misafir konuşmacı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Kemal Soysal’ın yaptığı sunum ile gerçekleştirilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını çoşku ile kutladık. Emeği geçen öğrencilermiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Çevreye Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında Çenesuyu Su İşletme Tesislerinde su imalat aşamalarını izlediler ve peşi sıra Çenedağ Mesire Alanında doğa gezisi yaptılar.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri kapsamında Dilovası İlçe Müftülüğünden gelen hocamız Süleyman TRAVAÇ öğrencilerimzle sohbet etmiştir. Daha sonra öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program sergilenmiştir. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri İzmit'te bulunan İZGEM Çocuk Kütüphanesine gezi düzenlediler. Planlama ve ulaşımda yardımlarını esirgemeyen İzmit Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunan ülkemizde vatandaşlarımızın depreme karşı hazırlıklı olmasının sağlanmasıdır. 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında biz de depremden korunma yollarını öğrencilerimize aktardık ve ardından deprem tatbikatı yaptık. Tatbikatın sonunda okulun tahliyesi yapıldı.

.

May

29 Mayıs İstanbul’un Fethi’nin 570. yılı kutlamaları okulumuz öğrencilerinin ecdadımızı saygıyla andığı ve o günleri yad etmemizi sağladığı, hem duygularımıza hem düşüncelerimize hitap eden görsel bir şölen tadında gerçekleşen törenle kutlandı. Programımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Balay, Şube Müdürlerimiz ve diğer misafirlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinliğimiz süresince emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Muhasebe ve Finansman Alanı öğrencileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turları kapsamında İstanbul gezisine katılmışlardır.Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ağu

İngilizce Öğretmenimiz Demet Gül ZENGİN'in kuruculuğunu yaptığı E-Speakers projesi kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.Öğretmenimizi ve projede yer alan öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.